Barbaresco DOCG 2014

  • Me zbritje
  • Çmimi Lek 4,200.00
Taksat e përfshira


Zona e prodhimit: Barbaresco

Vreshta: 100% Nebbiolo

Alkool: 14%

Temperatura në të cilën shërbehet: 18-20 °C / 64-68 °F

Vendndodhja e vreshtës: Kodër mesatarisht e lartë, e ekspozuar në jug

Prodhimi për hektar: 7 ton

Mënyra e vjeljes: Me dorë

Periudha e vjeljes: Java e parë e tetorit

Mënyra e përfitimit: Fermentim në temperaturë të kontrolluar për 10-15 ditë, duke spostuar disa herë mushtin nga pjesa e poshtme në pjesën e sipërme

Maturimi: Të paktën 3 vite në fuçi të mëdha prej druri rovere të Slavonia-s, seguiti da almeno 6 mesi in bottigliae më pas të paktën 6 muaj në shishe

Çmime: 91 Pikë JAMES SUCKLING

Viti: 2014

Shënime mbi degustimin:

Hunda është e ndjeshme në tërësinë e saj, me aroma frutash pylli, amarenë, likuiricia, lëngje minerale dhe aromë kafeje. Shija është e fortë dhe komplekse me tanin të butë dhe aciditet të mirë; strukturë e fortë, e pasur me fruta të pjekura