Cabernet Sauvignon

  • Me zbritje
  • Çmimi Lek 1,110.00
Taksat e përfshira


Verë e thatë me origjinë të kontrolluar. Ngjyra e verës është e kuqe rubini me shkëlqim të forte në gotë. Në shijen e kësaj vere reflektojnë shumë aroma si komposto dhe fruta të konservuara, megjithatë shijet e qeshisë dhe boronicës ndihen si më dominueset. Kjo është një verë veçanërisht e shijshme me taninë të mirebalancuara. Kur shijohet, aromat dhe shijet e sigurt që do të mbesin në shqisat tuaja. Kjo verë mund të konsumohet menjëherë, por edhe 4-5 vite pas vitit të prodhimit.

Këshillohet të shërbehet në temperature ambjenti 180C, duhet të shijohet me mish të pjekur në zgarë, mish gjahu, kërpudha pylli. Rrushi nga ky varietet rritet në vreshtat e familjes Pivka.