Cabernet Sauvignon - Pelium

  • Me zbritje
  • Çmimi Lek 1,950.00
Taksat e përfshira


Verë e thatë me ngjyrë të kuqe të thellë në vjollcë. Ka trup të plotë
dhe tanina të rrumbullakosura në mënyrë elegante.
Ndihen aroma të frutave të boronicës, qershisë së kuqe, dhe
kumbullave të thata. E vjetëruar duke kombinuar teknikat
tradicionale me ato moderne të mikro-oksigjenimit të verës.
Sugjerohet të shërbehet në një temperaturë prej 16-18 ° C.