Chardonnay

  • Me zbritje
  • Çmimi Lek 1,110.00
Taksat e përfshira


Verë e bardhë e thatë me origjinë të kontrolluar. Tonalitetet e forta jeshile dhe të verdha në këtë verë shprehen me një shkëlqim të veçantë në buzët e gotës. Shija është komplekse e ndërthurur me aromat e frutave mesdhetare. Duke e ftohur në temperature 80C, shijon harmoninë më të mire mes alkoolit, acideve dhe sheqerit. Kjo nuk është një verë me karakter sezonal, por që mund të shijohet përgjatë gjithë vitit. Mund të shërbehet me aperitivë, mishra të ndryshëm, djathra fine dhe pjata shoqëruese me ushqime deti; megjithatë është veçanërisht e mire shoqëruar me peshq të ujrave të ëmbël si troftë dhe karp. Kjo verë Sharbone/ Chardonnay është prodhuar nga vreshta të mirëkultivuar, në lartësi mbi nivelin e detit me drejtim nga pozicioni jugëlindor.