Chardonnay - Pelium

  • Me zbritje
  • Çmimi Lek 1,650.00
Taksat e përfshira


Verë e bardhë e thatë me ngjyrë të verdhë të hapur dhe nuancë të
gjelbër. Ka aromë intensive të luleve dhe harmonizim të shijeve.
Prodhuar nga gërshetimi i teknikave tradicionale me ato moderne.
Sugjerohet të shërbehet në temperaturën 10-12°C.