Gift set - Verë dhe Fruta të thata

  • Me zbritje
  • Çmimi Lek 0.00
Taksat e përfshira


•Gift Set një shishe verë dhe kuti me fruta të thata.
•Ideale për dhuratë ditlindjeje, dasme, e raste të tjera.

Për porosi na kontaktoni!