Merlot - Pelium

  • Me zbritje
  • Çmimi Lek 1,950.00
Taksat e përfshira


Verë e kuqe e thatë me ngjyrë të kuqe rubin të thellë. Shfaq aroma të
rafinuara të manaferrave, qershive të zeza, kumbullave dhe kakaos, të
shtresuara me nota vanilje. Ka trup të plotë të harmonizuar nga një
ekuilibër midis acideve, ekstrakteve, përmbajtjes së alkoolit dhe
taninave të rrumbullakosura. Vjeteruar duke kombinuar teknikat
tradicionale me ato moderne të mikrooksigjenimit të verës. Sugjerohet
që të shërbehet në një temperature prej 16-18 ° C.