Muscat - Pelium

  • Me zbritje
  • Çmimi Lek 1,650.00
Taksat e përfshira


Verë e bardhë e thatë me ngjyrë limoni të ndërthurur me nuanca të
gjelbërta. Ndihen aroma lulesh vjollcë, trëndafili dhe mandarine.
Prodhuar nga gërshetimi i teknikave tradicionale me ato moderne.
Sugjerohet të shërbehet në temperaturën 10-12 ºC.