San Pascasio 2018 DOC

  • Me zbritje
  • Çmimi Lek 1,450.00
Taksat e përfshira


Varieteti i Veres: Bombino Bianco

VRESHTAT 

Emri: Bagain, Termozeta

Ekspozimi: lindje , jug- lindje

Viti i mbjelljes: 1999.

Vjelja:  Dhjete ditët e para te Shtatorit

Mënyra e Vjeljes:  Vjelje me  dore duke zgjedhur rrushin, Vjelje mekanike

Fermentimi: Shtypje e bute e rrushit, Mushti  është ftohur deri ne 13° C Pas  18/24 oresh  mushti nxirret  dhe transferohet ne fuqi  çeliku inoksi  me  20° C..

Maturimi: Vera maturohet 6 muaj ne fuqi çeliku ndërsa  5% e produktit ne fuqi lisi ,  pas një muaji ne shishe

Ngjyra: kashte e verdhe

Aroma: Ndien aromat intensive te  frutave tropikale të pjekur, si papaja dhe kivi,.

Shija: Vere e plote me strukture elegante  me ndjesi te lehte mjalti

Shërbehet me: fruta deti, peshk  ne zgare dhe  mish te bardhe , Fantastike me proshute Parma , dhe perime

Temperatura: Të sherbehet ne  10-12°C..