Shporta “EKONOMIKE”

  • Me zbritje
  • Çmimi Lek 4,000.00
Taksat e përfshira


Shportë mesatare

1 shishe verë të kuqe/ të bardhë sipas dëshirës

1 Panetone, çokollatë dhe zbukurime  të ndryshme.