Shporta “PAK NGA TË GJITHA”

  • Me zbritje
  • Çmimi Lek 4,900.00
Taksat e përfshira


Shportë mesatare

2 shishe verë të kuqe/ të bardhë “Fior di Campo”

1 Panetone, çokollate, produkte të ndryshme nga zona e Pulias dhe zbukurime të ndryshme.