Shporta “SUKSES I GARANTUAR“

  • Me zbritje
  • Çmimi Lek 8,000.00
Taksat e përfshira


Shportë e madhe
2 shishe verë të kuqe/ të bardhë me cilësi superiore ( Assiade Primitivo + Chianti Riserva)
1 Panetone, çokollatë, produkte të ndryshme nga zona e Pulias dhe zbukurime të ndryshme.