Shporta “VIP”

  • Me zbritje
  • Çmimi Lek 16,500.00
Taksat e përfshira


Shportë e madhe
2 shishe verë të kuqe/ të bardhë me cilësi superiore (Amarone
+ Barolo) ose (Brunello di Montalcino + Barbaresco) – ose sipas dëshirës mund të shfletoni katalogun tonë të verërave.
1 Panetone, çokollatë, produkte të ndryshme nga zona e Pulias dhe zbukurime të ndryshme.