Torre Testa - DOC Brindisi

  • Me zbritje
  • Çmimi Lek 11,000.00
Taksat e përfshira


Tipologjia e kuqe:DOC Brindisi

Vreshta : Susumaniello

Përmbajtja e alkoolit 15.5% vol.

Të dhëna analitike pH 3,70 aciditeti total 5,60 g/l

Prona e origjinës  Jaddico, Brindisi

Lartësia Mbi Nivelin e detit

Lloji i tokës Ranor, argjilor

Mbjellje për hektar 5.500

Viti i mbjelljes 2004

Rendimenti për hektar 50 kuintalë

Vjelja me dorë ,në kuti në ditët e para të tetorit  dhe  vijon per  2-3 javë

Fermentimi ndërmjet 22-24 °C në ene çeliku

Maturimi  5-6 muaj në çelik, minimumi 12 muaj në barrik lisi francez, 12 muaj në shishe

Vitet e prodhuara 2001,2002,2003,2004,2006,2007, 2010,2011,2012,2013,2015,2016,2017

Temperatura e servirjes 16-18 °C

 

Torre Testa është një “susumaniello”qe te mbetet ne mendje!